Norlux-hög kvalitet och bästa prestanda- sponsrar Edward Jonasson!

Karlskoga Testdag 2015, Formula Renault 1.6,
Norlux http://www.norluxfonster.se/ har fortsatt förtroende för Edward och fortsätter att supporta och sponsra hans formelbilssatsning inom Formula STCC Nordic även under 2016!

Att återigen få nöjet att bli supportade och sponsrade av välskötta och engagerade företag som Norlux AB och återförsäljarna inom NorLux Fönster, känns väldigt hedersamt. Engagemang och målmedvetenhet är något vi känner väldigt starkt i relationen med företagen inom NorLux Fönster, säger Stefan Jonasson. Självklart kommer vi att göra allt vi kan för att förvalta detta förtroende på bästa sätt avslutar Stefan.

Peter Hoffmann på Norlux AB säger…. 2015 var ett år av träning och utbildning för unge Edward. Att lära sig bilens köregenskaper, testa sin egen förmåga, hitta styrkor att utveckla och begränsningar att förbättra. Jag tvivlar inte ett ögonblick på Edwards möjligheter att utvecklas än mer under 2016. Tillsammans som ett team samordnas färdigheterna mellan föraren, bilen och supporten i paddocken. Edward och Trojnar Racing har potentialen att placera sig i topp 3. Eftersom de har vilja, samarbetsförmåga och en gemensam målbild i fokus. Det ska bli en ära och ytterst spännande att följa teamet under 2016.

Formula STCC Nordic kommer att köras under 7 tävlingshelger varav 6 helger tillsammans med STCC och 1 tävlingshelg i Finland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *